avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Activitate BALEA MARIANA

Activitate BALEA MARIANA

Răspuns la discuția greseala revisal
Multumesc mult!
Buna ziua!Va rog sa imi spuneti cum as putea repara o greseala in revisal.Am inregistrat un contract in data de 01.02.2012 si la data angajarii am pus in loc de 02.02.2021 data de 01.02.2012. Am vazut greseala dupa ce am transmis registrul si dupa cateva minute am schimbat data si am transmis din nou. Nu stiu daca am procedat corect si de aceea va rog daca ma poate lamurii cineva.
Va multumesc anticipat!
Discuție salarizare
Salariile neincasate din perioada aprilie -august 2006, se mai pot ridica.Multumesc pentru ajutor!
Discuție autentificare
Cum ma pot autentifica pentru a trimite online declaratia 112. V as ruga sa imi spuneti pasii care trebuie urmati pentru aceasta depunere.:sorry:
Discuție imputernicire
Sunt administrator la o Asociatie de Proprietari si as vrea sa stiu daca imi trebuie imputernicire de la Presedinte pentru obtinerea semnaturii electronice de la ANAF. Am obtinut certificatul digital pe numele meu ,am completat formularul 150 (acesta trebuie semnat de mine sau de Presedinte, sau de mine?:( ) si trebuie mers apoi la ANAF.Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua! Am si eu o intrebare:pentru semnatura electronica la Asociatia de Proprietari cum rezolvam cu adresa de email.Din instructiunile date de firmele agreate de ANAF trebuie sa nu folosim adrese comerciale precum Yahoo ci sa ne creem o adresa eventual cu numele asociatiei.Aceasta implica deschiderea unui domeniu si alte cheltuieli care nu sunt necesare unei asociatii de bloc.