avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general greseala revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

greseala revisal

Buna ziua!Va rog sa imi spuneti cum as putea repara o greseala in revisal.Am inregistrat un contract in data de 01.02.2012 si la data angajarii am pus in loc de 02.02.2021 data de 01.02.2012. Am vazut greseala dupa ce am transmis registrul si dupa cateva minute am schimbat data si am transmis din nou. Nu stiu daca am procedat corect si de aceea va rog daca ma poate lamurii cineva.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BALEA MARIANA , utilizator 17:45, 3 Februarie 2012
Da este corect.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare gresita revisal chdea77 chdea77 Buna ziua, am si eu o mica problema.Am un angajat care a fost anuntat ca postul lui va fi desfintat si va fi dat in somaj.De data aceasta nu m-am ocupat eu de ... (vezi toată discuția)
Data de angajare din contractul de munca nu este aceeasi ca in revisal cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, M-am angajat la o firma cu care am semnat contractul de munca (cu cateva zile inainte de data angajarii, deci aveau timp sa faca restul ... (vezi toată discuția)
Gresala de salariu in revisal institutiepublica institutiepublica Din gresala am trecut la doua salariate un alt salariu.Adica in loc de 1019 am trecut 1119.Am si trimis programul cu aceasta gresala...Ar trebui sa corectez si ... (vezi toată discuția)