avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura electronica

Buna ziua! Am si eu o intrebare:pentru semnatura electronica la Asociatia de Proprietari cum rezolvam cu adresa de email.Din instructiunile date de firmele agreate de ANAF trebuie sa nu folosim adrese comerciale precum Yahoo ci sa ne creem o adresa eventual cu numele asociatiei.Aceasta implica deschiderea unui domeniu si alte cheltuieli care nu sunt necesare unei asociatii de bloc.
Cel mai recent răspuns: office.carmen , utilizator 11:37, 28 Martie 2011
semnatura electronica este acordata si unei persoane imputernicite de asociatia de proprietari.In speta, contabilul poate avea pe numele lui si adresa lui de email , semnatura electronica, care poate fi utilizata pentru mai multe firme.Obtinerea certificatului digital, nu este o cheltuiala asa de mare(27 eur)
Nu se recomanda,dar este perfect functionala si o adresa de yahoo.Stiu din experienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Formularul 150 duse liliana duse liliana BUNA ZIUA ,am semnatura electronica pt 2 asociatii si as dori si pt a 3 ,cum fac sa obtin .mentionez ca am trimis la firma pt accept am primit-o semnata ,am ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)