avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general autentificare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

autentificare

Cum ma pot autentifica pentru a trimite online declaratia 112. V as ruga sa imi spuneti pasii care trebuie urmati pentru aceasta depunere.:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 06:41, 19 Mai 2011
Ati obtinut semnatura electronica de la una din cele 3 firme acreditate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine semnatura digitala/ analici analici Buna ziua doresc sa stiu daca pot obtine semnatura digitala mentionez ca am studii de conatbilitate si doresc sa tin contabilitatea la 2 firme .Daca raspunsul ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii online camicami camicami Buna.Rog frumos pe cei care au obtinut un certificat calificat emis de un furnizor de servicii de certificare acreditat, pentru depunerea declaratiilor online ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)