avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pot obtine semnatura digitala/
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pot obtine semnatura digitala/

Buna ziua
doresc sa stiu daca pot obtine semnatura digitala mentionez ca am studii de conatbilitate si doresc sa tin contabilitatea la 2 firme .Daca raspunsul este afirmativ va rog sa imi spuneti care sunt pasii de urmat pentru acest lucru.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:55, 22 Februarie 2012
Semnatura digitala nu are legatura cu studiile.
Sunt 3 firme de unde se pot achizitiona certificate.
Va dau un link cu una dintre firme.Aveti acolo pasii de urmat.
[ link extern ]
Puteti contacta direct una din cele trei firme acreditate sa emita certificatul digital pentru semnatura electronica si afla de pe pagina lor de net informatiile dorite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat digital OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, Care sunt pasii ce trebuiesc urmariti pentru certificatul digital? Sunt administrator la doua asociatii de proprietari (pt una depun 112, pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat digital costicul costicul Care sunt toti pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a obtine un certificat digital? (vezi toată discuția)
Declaratia 112 on line gabitza1980 gabitza1980 vreau sa ma ajutati! pana acum am depus declaratia 112 la ghiseu.acum am ibteles ca se depune doar on line.ca sa depun si eu on line ce trebuie sa fac? va ... (vezi toată discuția)