avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... certificat digital
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

certificat digital

Buna ziua,

Care sunt pasii ce trebuiesc urmariti pentru certificatul digital? Sunt administrator la doua asociatii de proprietari (pt una depun 112, pentru cea de-a doua nu), si vreau sa stiu cum as putea proceda si cu plata celor 47 euro. Cine-i achita? Eu? Asociatiile? Ma puteti ajuta va rog?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:40, 2 August 2011
Daca doriti sa luati certificatul pentru semnatura electronica pe numele dumneavostra, achitati dumneavostra banii si puteti sa folositi acest drept pentru a transmite declaratiile 112 si alte declaratii pentru mai multe firme si asociatii.
Daca doriti sa plateasca una din asociatii, presedintele asociatiei trebuie sa faca aceste formalitati. Dumneavostra doar sunteti angajata si o veti folosi doar pentru acesta asociatie.
Daca va hotarati pe ce cale veti merge, cautati pe net adresele celor trei firme acreditate, alegeti una si pe pagina ei aveti pasii de urmat.
Ultima modificare: Marți, 2 August 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine semnatura digitala/ analici analici Buna ziua doresc sa stiu daca pot obtine semnatura digitala mentionez ca am studii de conatbilitate si doresc sa tin contabilitatea la 2 firme .Daca raspunsul ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari- necesitate semnatura electronica gabrielaghm gabrielaghm Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. Am citit ca incepand cu 1 iulie 2011 este necesar ca pentru depunerea declaratiilor sa avem semnatura ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)