avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters200888

Activitate ContSters200888

Răspuns la discuția judecator
Ma refeream la urmatorul fapt : In fiecare zi a saptamanii este un anumit judecator.Se stie ca luni este judecatorul X, marti, judecatorul Y ......
Daca la prima infatisare am fost luni, si la urmatoarele infatisari o sa fiu programata tot pe ziua de luni ? Ca sa fie acelasi judecator ?
Multumesc.
Discuție judecator
Daca la prima infatisare este repartizat un anumit judecator, pe toata derularea procesului va fi acelasi judecator la fiecare infatisare ?
Discuție ancheta sociala
In cazul divortului cu minori, ancheta sociala se realizeaza pana la data primei infatisari ,sau dupa ? Cum se procedeaza? O sa vina pe neasteptate, sau se face o programare?
Multumesc.
Discuție neprezentare
In cazul divortului cu minori, daca paratul nu se prezinta la prima infatisare, ce se intampla?Se amana? Se judeca in lipsa lui?
Discuție acord
Daca la prima infatisare la un divort cu copii minori ambii soti isi dau acordul de a divorta, mai e nevoie de martori?
Multumesc.
Discuție legalizare
Buna seara.Sotul meu are certificatu de casatorie in original si refuza sa mi-l dea. Cum pot sa intentez divortul? E suficienta o copie legalizata la notariat facuta cu ceva timp in urma?