avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ancheta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ancheta sociala

In cazul divortului cu minori, ancheta sociala se realizeaza pana la data primei infatisari ,sau dupa ? Cum se procedeaza? O sa vina pe neasteptate, sau se face o programare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:31, 4 Aprilie 2011
ancheta sociala pina la data primei infatisari . vin la dvs. asistenti sociali sa va viziteze , sa vorbeasca cu dvs. in legatura cu obiectul ce formeaza deplasarea dumnealor la domociliul dvs. sau la locul cerut.
Mie mi-a venit acasa o hartie de la Autoritatea tutelara, mi-a fost comunicat un nume si un numar de telefon, am sunat si am stabilit o data la care sa fiu acasa.
Presupun ca nu-si permit sa vina neanuntati, decat eventual sa intrebe vecinii, ca daca nu e nimeni acasa, nu pot face ancheta!
Unele instante dispun efectuarea anchetei sociala pana in primul termen de judecata, altele dupa primul termen de judecata.
In oricare dintre aceste variante veti fi anuntat/a de Autoritatea Tutelara cu privire la ziua si ora cand se va face deplasarea la domiciliul dvs.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii divortului cu un minor la mijloc ContSters207973 ContSters207973 Buna seara. Tot caut informatii pe net dar nimic nu ma lamureste. Pe scurt:nu ne mai intelegem,am decis sa divortam la tribunal deoarece nu ne permitem nici ... (vezi toată discuția)
Pentru divort iulik800 iulik800 buna ziua,prima infatisare la divort este in noiembrie,eu muncesc in italia si as dori sa stiu daca in perioada in care raman in tara langa copil se poate face ... (vezi toată discuția)
Intretinere minor ivanflorentina50 ivanflorentina50 buna seara tuturor celor care au fost aproape de mine in momentele mele cele mai grele. cu bucurie in suflet va spun ca mi-am revenit total si ca tot ceea ce ... (vezi toată discuția)