Buna seara.
Tot caut informatii pe net dar nimic nu ma lamureste.
Pe scurt:nu ne mai intelegem,am decis sa divortam la tribunal deoarece nu ne permitem nici unul costurile unui notar,nu avem bunuri de impartit,in privinta copilului ne-am inteles deja,va ramane la mine,tatal urmand sa il viziteze la 2 saptamani,pensie alimentara etc etc.
Insa intrebarea mea este:care sunt pasii divortului??
Pe 7 august am primit hartia necesara de la mediator,pe 21 a depus actele la tribunal,eu intre timp m-am mutat in orasul natal,mi-a spus ca in maxim 2 saptamani ar trebui sa primesc intampinarea,pe care trebuie sa o depun in cazul in care nu sunt de acord cu ceea ce a formulat el,aici fiind vorba de nume,pe care eu vreau sa il pastrez,iar el nu doreste acest lucru.
Intrebarile mele sunt:de obicei cat dureaza pana se primeste acea citatie,in cat timp trebuie sa fac intampinarea,ancheta sociala in ce perioada vine,inainte de primirea citatiei,dupa intampinare sau dupa fixarea primului termen?
Toate astea,deoarece pe data de 12 sunt programata pentru o plecare din tara,de 3 saptamani,pe care nu o pot amana,dar nici nu as vrea sa risc sa vina cei de la ancheta sociala si sa nu ma gandeasca acasa,iar parintii sa spuna ca am plecat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns:
ContSters207973 , utilizator
21:44, 4 Septembrie 2013