avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... legalizare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

legalizare

Buna seara.Sotul meu are certificatu de casatorie in original si refuza sa mi-l dea. Cum pot sa intentez divortul? E suficienta o copie legalizata la notariat facuta cu ceva timp in urma?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:42, 28 Martie 2011
Este suficiecta copia, dar mai faceti inca o copie.Actiunea de divort si actele trebuie depuse in dublu exemplar. Nu este necesar sa xeroxati si partea din spate, unde este afisata legalizarea.
e suficient ;merge si cu copie nelegalizata uneori
Da, certificatul de divort se depune in copie legalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata Vasile Rascanu Vasile Rascanu Scuzati-mi intrebarea, eu o consider stupida, dar asa mi s-a spus de catre un notar acreditat : Copia legalizata a unul ceritificat de divort se face numai la ... (vezi toată discuția)
Depunerea dosarului de divort! Cristiadina Cristiadina Buna ziua, Am fost la primaria orasului de care apartin pentru a-mi spune de ce este nevoie pentru a putea depune actele de divort si mi s-a dat o ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)