multumesc r.gabi pt. sfat! Nu stiu daca a facut public banuiesc ca o fi zis la anumite cunostinte comune ca sa motiveze cearta cu mine.Noi locuim la tara unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea in schimb ii zice mereu la fiica mea la baiatul meu si mie imi zice mereu plus ca mi-a scris intr-un s.m.s.care il am pe tel.Motivul certarii cu mine a fost ca am avut 3 scroafe gestante dintre care una am tinut-o la el in cotet ca la mine n-a mai incaput ca aveam mai multi porci si n-a vrut sa mi-o mai dea.Martori ii am pe copii mei si s.m.s.-ul de pe tel.Intrebarea este ca daca sunt recunoscuti de instanta acesti martori?
vara trecuta a venit un tip la noi el cunostea casa era prieten cu sotu eu eram intr-o camera eram cu spatele spre usa sotu era afara l-a vazut cind a intrat eu nu l-am simtit cind a intrat dulapu era deschis banii se vedeau a luat 2 mil.lei i-a bagat in buzunar si apoi a zis BUNA ZIUA pe moment n-am stiut nimica a stat vreo 2-3 ore l-am servit cu tuica si cafea am stat amindoi cu el la masa. Dupa ce a plecat am vrut sa ma duc la cumparaturi si ia banii de unde nu-s numai aceia i-am avut.N-a fost nimeni la noi in ziua aceia bineinteles ca l-am banuit pe el. Am anuntat politia au venit au constatat au ajuns la concluzia ca el este hotul si azi miine e 1 an si n-au facut nimica tot fac cercetari. Ce parere aveti? am dus hotul la politie si n-am rezolvat nimica. Ce spuneti?
aveti perfecta dreptate aly_yoana eu am facut referire la medicii din spitale ca asteapta spaga. Uite un exemplu: eu sunt din ardeal sotu a avut intr-un an piciorul rupt a mers de urgenta la spital n-am avut bani sa-i dau si nu va spun ca i-a pus piciorul in gips strimb asa a stat aproape un an si i se scurta piciorul am vorbit cu o cunostinta si l-am internat la cluj am dat 100 de euro la medic i-a rupt piciorul din nou si i la pus cum rtebuia. ce parere ai?
am ingrijit de nepotii mei 2 ani si 6 luni fostul ginere ma acuza ca i-am furat bani si mi-am lucrat la mine la casa. Povestea e cam incurcata si comica intr-un felnici nu stiu cum sa incep. Ei mi-au trimis bani din Spania sa le lucrez la casa lui atunci statea cu fiica-mea acesta-i fostul concubin al fiicei mele care nu-i da bunurile si banii in fine:Da mi-au trim.bani dar el nu avea de munca in Spania statea si muncea cind si cind cu ziua abia se inrtetinea pe el a muncit o data 3 luni incontinuu iar restu cind si cind mai mult nu decit da. mi-au trimis bani mi-au spus ce sa fac ce sa cumpar mi-au dat bani exact cit costau ceea ce cumparam. In aceea perioada imi schimbam 2 geamuri si o usa la mine lacasa dar noi aveam banii nostri eu cu sotul. Sotul avea pensie de 8mil.lei inmultit cu 2 ani si 6 luni citi bunt?plus ca am vindut si porci.inca el mi-a furat un porc si acuma ma acuza ca din banii lui ma-am lucrat la casa si de aceea nu-i da la fata nimic nu are dovezi ca i-am furat dar eu am dovada ca din ce bani mi-am lucrat la casa. Daca-l dau in judecata pt. calomnie o sa cistig? multumesc anticipat!
multumesc frumos d-na Aurora Ciorobea pt.raspuns dar imi pare rau ca cu bunurile se procedeaza asa cine ar fi stiut sa pastreze chitantele de fapt facturile de la bunurile mai de valoare exista dar sunt la el.il poate obliga instanta sa le aduca?
multumesc aly_yoana pt sfat dar sotul e pensionar si isi cumpara medicamentele care sunt compensatr nu se gasesc la farmacie si la doctori tot da spaga la spital ca altfel nu se uita la el asta cu spaga ma enerveaza foarte tare.
pentru cei 1600de euro are chitantele cum a trimis banii pe numele lui.ar fi bine sa deschida o actiune in instantanumai pt.bani? bunurile nu se pot dovedi cu martori? martori suntem noi parintii ca noi am stat la ei si chiar mie mi-a trim.fata bani de le-am cumparat stiu si vecinii dar nimeni nu se baga sa aiba pe urma dusmanie cu el.
Toate actele sunt la concubinel nu vrea sa-i dea nimica nici banii cind s-a vazut omu cu "sacii-n caruta" nici n-o mai lasa sa mearga sa-si ia lucrurile personale.
pe parcursul celor 7ani de concubinaj fiica mea impreuna cu fostul concubin au dobindit bunuri comune daca fiica dovedeste ca a muncit mai mult ca el a muncit si in Spania si are ca dovada documentele de la banca cum i-a trimis pe numele lui 1600 euro si a participat cu mai multi bani la cumpararea acelor bunuri la ce procent are dreptul? Banii ii mai primeste inapoi?si au platit si doua credite la banci toate bunurile inclusiv creditele sunt pe numele lui. Stim ca trebuie sa faca partajul prin instanta dar oare are cauza de cistig? multumesc anticipat!