avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... politia e de partea hotilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

politia e de partea hotilor

vara trecuta a venit un tip la noi el cunostea casa era prieten cu sotu eu eram intr-o camera eram cu spatele spre usa sotu era afara l-a vazut cind a intrat eu nu l-am simtit cind a intrat dulapu era deschis banii se vedeau a luat 2 mil.lei i-a bagat in buzunar si apoi a zis BUNA ZIUA pe moment n-am stiut nimica a stat vreo 2-3 ore l-am servit cu tuica si cafea am stat amindoi cu el la masa. Dupa ce a plecat am vrut sa ma duc la cumparaturi si ia banii de unde nu-s numai aceia i-am avut.N-a fost nimeni la noi in ziua aceia bineinteles ca l-am banuit pe el. Am anuntat politia au venit au constatat au ajuns la concluzia ca el este hotul si azi miine e 1 an si n-au facut nimica tot fac cercetari. Ce parere aveti? am dus hotul la politie si n-am rezolvat nimica. Ce spuneti?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:21, 3 Aprilie 2011
O parere proasta in mod evident, insa incercati cu o plangere indreptata impotriva anchetatorilor pe caz, pe care sa o depuneti la parchet ori la seful sectiei de politie.
Poate ca nu au probe suficiente insa itr-un an trebuiau sa trimita deja referat cu propunere la procuror care in lipsa dovezilor dadea NUP si dvs primeati de asemenea rezolutia procurorului ptr ca erati titularii plangerii, insa eu cred ca sunt impotmoliti in dosaar si probabil e pe la sf teancului de dosare pt r investigat. si atunci solutia ar fi plangeri peste plangeri, si sa va interesati la intervale de timp regulate de situatia anchetei, sa puneti presiune ca sa zic asa
Mergeti cu un memoriu in audienta la primul procuror al parchetului care supravegheaza urmarirea penala ,prin care solicitati sa vi se comunice stadiul in care se afla cercetarile si urgentarea efectuarii acestora.
Puteti trimite un memoriu,in care aratati situatia existenta si sefului politiei responsabile de solutionarea dosarului sau puteti merge cu acest memoriu in audienta la acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident costinv_89 costinv_89 se fac aprox 2 ani de cand am avut un accident rutier,in care am fost implicat personal nefiint vinovat,de atunci circul cu dovada.politia nu face mai nmk,dupa ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Plangere penala - unde o caut ana bera ana bera buna ziua,am avut o casa la tara si in martie anul trecut s-a produs un incendiu,care a distrus casa in totalitate.insa inaintea producerii incendiului s-au ... (vezi toată discuția)