avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

se fac aprox 2 ani de cand am avut un accident rutier,in care am fost implicat personal nefiint vinovat,de atunci circul cu dovada.politia nu face mai nmk,dupa cati ani dosarul s-ar finaliza ca sa recapat si eu permisul,ar treb sa apelez l un avocat sai dau in judecata?ce propuneti sa fac,va multumesc
Angajati avocat, dar nu ca sa-i dati in judecata ci pentru a efectua demersuri in sensul de afla care este stadiul dosarului si a verifica unde si de ce s-a "impotmolit" dosarul.
Aveti si posibilitatea sa mergeti in audienta cu memoririi la seful politiei rutiere si la primul procuror al parchetului competent teritorial sa efectueze cercetrile sau sa la solicitati in scris,relatii cu privire la stadiul cercetarilor efectuate si sa solicitati siurgentarea cercetarilor.'

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
Ancheta prelungita stefan_000 stefan_000 am un dosar, la udriste, pentru alcoolemie 1.05 in sange, cercetarea se afla in desfasurare de peste un an si 5 luni. Cum pot face sa urgentez finalizarea ... (vezi toată discuția)
Dosar cercetare penala aurelia56 aurelia56 Buna ziua, Sotul meu a fost victima unui accident rutier pe 10 aprilie 2010 cu vatamare corporala grava din culpa. Un sofer a intrat pe contrasens in masina ... (vezi toată discuția)