avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Activitate moonnnyyyy

Activitate moonnnyyyy

Ce probe ar trebui sa aduc in instanta pentru a amana solutionarea acestui proces, eu in intampinare am scris ca este violent, atat fizic si verbal, are un comportament inadecvat fata de minor cat si de mine, nu isi asuma responsabilitati legate de minor, atat financiar cat si de educare lui, si am anexat divortul cu certificatul medico legal?cum as putea sa procedez?Multumesc!
buna ziua, imi puteti spune care ar fi solutiile intr.o ordonanata presedentiala pe care fostul meu sot a depus.o pt minor.eu si minorul locuiesc la mama mea in alta localitate decat cea care am locuit impreuna, eu am deschis divortul unde stau acum in prezent, care ar fi rezultatul acestei ordonanate depuse de fostul sot?detalii despre aceasta ordonanata in ce conditii se da,la ordonanata pe care a depus.o am facut o intampinare prin care imi exprim nemultumirea acestei cereri plus ca mediul in care traia minorul nu era adecvat si violenta sotului fata de mine si de minor si am anexat si divortul, mai are si dosar penal eu avand certificat medico legal.multumesc
Buna ziua, am o mare problema, in ziua de 18-09-2011 m.am urcat in autobuz statia se cheama casa rosie nici nu mi.am pus bine bagajele jos si vroiam sa sa ma sprijin in autobuz ca opreste autobuzul control, ma intrebaa daca am bilet si i.am aratat biletul care nici nu am apucat sa compostez, tipa la mine ca de ce nu am compostat si ii spun ca de abia ma urcasem si nu am putut ma da jos din autobuz imi scrie pe procesul vb datele si imi scrie fara bilet cum sa scrie fara bilet daca eu nu apucasem sa.l compostez il aveam in geanta si l.a vazut si ea scrie 5 ore procesul si autobuzul pleaca numai pe mine ma luase dar mai era o doamna si nici ea nu compostase pe ea o lasase in pace dar m.a vazut pe mine , am un venit de 180 de lei pe luna cum sa imi mai permit sa platesc amenda, as putea sa fac ceva in afara de o reclamatie?un ajutor ar fii de prisos.Multumesc!Urgent
Buna ziua, as avea si eu cateva intrebare legate de o activitate in cadrul unei intrep.individuale, as dori sa deschid o I.I. (magazin alimentar) dar nu stiu ce autorizatii imi trebuiesc si de unde le "procur" si la ce institutii trebuie sa ma duc, trebuie intai sa am autorizatiile si dupa aceea deschid firma si cat costa autorizatiile aproximativ?Multumesc.
Buna ziua, daca mi se permite as dori sa povestesc in mare o mare problema avuta din partea politie din Galati, Parintii mei stau la tara, avand in vedere ca nu toate satele, comunele nu au gaz au fost nevoiti sa cumpere lemne, Tatal meu s.a dus in satul vecin a incarcat lemnele si in drum spre casa l.a oprit politia i.a cerut actele devoditoare pentru acte, mentionez faptul ca tatal meu a cerut padurarului o chitanta ceva dar a zis ca nu are la el chitantierul, i.a spus acest lucru politie dar nici macar nu l.a bagaat in seama i.a dat amenda 10 milioane #-o, dar un mic amanunt, atunci cand furi lemne nu te duci ziua in amiaza mare si... lemne erau stantate de padurar deci nu facuse nimic grav doar ca nu luase o hartie la mana de la padurar, i.au confiscat lemnele, i.au dat amenda 10 mil., am facut contestatie si am castigat cu ajutorul dnei avocat, acum de curand am aflat ca s.a facut recurs si dna avocat a mai cerut niste banuti care in ziua de azi stiti cum sunt...rari in fine am citit pe forum ca se poate cere cheltuieli de judecata, avocatul a zis ca nu se poate ca e o institutie publica si nu da chelt de judecata intrebarea mea este POT CERE CHELTUIELI DE JUDECATA???PANA ACUM AM CHELTUIT 8 MILIOANE DIN CAUZA UNOR POLITISTI DE A DREPTUL....va rog f mult daca imi puteti raspcat mai repede, am termen pe 29 aprilie si daca intr adevar se poate cere chelt sa.i spun avocatei ca cer si chelt.Va rog ffff mult.Multumesc pentru intelegere si timpul acordat;)