buna ziua, imi puteti spune care ar fi solutiile intr.o ordonanata presedentiala pe care fostul meu sot a depus.o pt minor.eu si minorul locuiesc la mama mea in alta localitate decat cea care am locuit impreuna, eu am deschis divortul unde stau acum in prezent, care ar fi rezultatul acestei ordonanate depuse de fostul sot?detalii despre aceasta ordonanata in ce conditii se da,la ordonanata pe care a depus.o am facut o intampinare prin care imi exprim nemultumirea acestei cereri plus ca mediul in care traia minorul nu era adecvat si violenta sotului fata de mine si de minor si am anexat si divortul, mai are si dosar penal eu avand certificat medico legal.multumesc
Este posibil sa nu ii fie admisa, daca din intampinarea depusa de dvs. va rezulta ca nu ar fi in interesul minorului incredintarea acestuia tatalui, pe perioada desfasurarii procesului de divort.
Pe calea ordonantei presedintiale se pot lua masuri cu caracter temporar, pana la solutionarea procesului inceput.Printre masurile cu caracter vremelnic care se pot dispune, se afla si incredintarea minorilor unuia dintre soti.
Daca aduceti probe suficiente din care sa rezulte netemeinicia cererii provizorii de stabilire a domiciliului copilului la tata nu aveti de ce sa va temeti.
Nu va putem spune care poate fi solutia instantei, deoarece nu avem acces la dosarul cu pricina.
Oricum, incercati sa amanati solutionarea acestui proces cat mai mult in prima faza, deoarece hotararea poate fi pusa in executare chiar daca veti declara recurs.
Ce probe ar trebui sa aduc in instanta pentru a amana solutionarea acestui proces, eu in intampinare am scris ca este violent, atat fizic si verbal, are un comportament inadecvat fata de minor cat si de mine, nu isi asuma responsabilitati legate de minor, atat financiar cat si de educare lui, si am anexat divortul cu certificatul medico legal?cum as putea sa procedez?Multumesc!
Citare parat
Martonze
Buna seara,
In procesul de incredintare minor, s-a admis cererea mamei, tatal biologic depunand cerere reconventionala pentru vizita minor in tara si in ... (vezi toată discuția)