Buna ziua, daca mi se permite as dori sa povestesc in mare o mare problema avuta din partea politie din Galati, Parintii mei stau la tara, avand in vedere ca nu toate satele, comunele nu au gaz au fost nevoiti sa cumpere lemne, Tatal meu s.a dus in satul vecin a incarcat lemnele si in drum spre casa l.a oprit politia i.a cerut actele devoditoare pentru acte, mentionez faptul ca tatal meu a cerut padurarului o chitanta ceva dar a zis ca nu are la el chitantierul, i.a spus acest lucru politie dar nici macar nu l.a bagaat in seama i.a dat amenda 10 milioane #-o, dar un mic amanunt, atunci cand furi lemne nu te duci ziua in amiaza mare si... lemne erau stantate de padurar deci nu facuse nimic grav doar ca nu luase o hartie la mana de la padurar, i.au confiscat lemnele, i.au dat amenda 10 mil., am facut contestatie si am castigat cu ajutorul dnei avocat, acum de curand am aflat ca s.a facut recurs si dna avocat a mai cerut niste banuti care in ziua de azi stiti cum sunt...rari in fine am citit pe forum ca se poate cere cheltuieli de judecata, avocatul a zis ca nu se poate ca e o institutie publica si nu da chelt de judecata intrebarea mea este POT CERE CHELTUIELI DE JUDECATA???PANA ACUM AM CHELTUIT 8 MILIOANE DIN CAUZA UNOR POLITISTI DE A DREPTUL....va rog f mult daca imi puteti raspcat mai repede, am termen pe 29 aprilie si daca intr adevar se poate cere chelt sa.i spun avocatei ca cer si chelt.Va rog ffff mult.Multumesc pentru intelegere si timpul acordat;)
se pot cere cheltuieli de judecata insa ramine la latitudinea instantei daca le acorda sau le diminueaza in functie de complexitatea cauzei.
este adevarat ca exista o tendinta de a nu acorda cheltuieli daca piritul este institutie publica dar asta nu inseamna ca avocatul dvs nu va trebui sa le solicite. nu il doare mina daca mai scrie un capat de cerere privind acordarea cheltuielilor de judecata.
Clasare
LarisaBuse
Buna ziua! As fi recunoscatoare daca m.ati ajuta cu un raspuns. In urma unui proces, am primit o instiintare, ca organul de politie al localitatii propune ... (vezi toată discuția)