avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Operator telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Operator telefonie mobila

Buna ziua.De aprox.4 ani detin un nr.de telefo prepay,Orange.In urma cu 8-9 zile,aflandu.ma in perioada activa a creditului,telefonul n.a mai functionat.Am mers la un shop orange si mi s.a spus ca nr.meu de telefon a fost transformat in abonament.Merga d pe firul evenimentelor,am aflat ca o alta persoana,din alt oras,a mers a un shop orange declarand ca si.a pierdut cartela sim(cu numarul meu!!!!) si cerand sa.i fie inlocuita.In acel moment,orange a blocat sim. ul meu activ si i.a eliberat lui un alt sim cu nr.detinut de mine.La distanta de 2 zile,a transformat pre.pay.ul intr.un abonament.Am depus o sesizare la orange,i.au blocat respectivului numarul si.....atat.Acum ei spun ca EU trebuie sa merg la politie,sa fac o plangere impotriva persoanei pentru fals in declaratii si numai dupa rezolvarea situatiei imi vor debloca numarul.Cartela pre.pay si numarul sunt proprietatea mea si orange a abuzat de ea,alocand.o altei persoane,fara a face vreo verificare.Eu am indicat numerele de telefon la care s.a sunat de pe numarul respectiv si care au apelat numarul meu.Practic,eu reclam un abuz pe care un lucrator orange l.a facut,nu reclam falsul facut de persoana care a cerut alocarea nr.meu.Ei spun ca nu au nicio obligatie fata de mine.Ce pot sa fac?Stiu..Anpc,politie....dar am mare nevoie de numarul de telefon in cel mai scurt timp,nu peste 45 de zile...
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
sce76, utilizator
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 21:13, 16 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poti face nimic rapid.
Insista la Orange, incearca sa intri in audienta la juridic. Nu e simplu.


Alberto Kurtyan a scris:

Nu poti face nimic rapid.
Insista la Orange, incearca sa intri in audienta la juridic. Nu e simplu.

De 8 zile incerc sa ajung la departamentul juridic,dar mi se refuza legatura.Nu am gasit niciun nr.de telefon direct.La serviciul clienti imi ofera raspunsuri contradictorii,ce se schimba la fiecare 5 minute...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergi la un avocat sa trimita o adresa cu antet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila hincuvictor hincuvictor Buna ziua. Recent mama mea à incheiat un contract de telefonie mobila la Orange, pentru 6 luni, prin trecerea de la cartela prepay la numar postpay, la un ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante Cristian Vaduva Cristian Vaduva Va salut,am o problema veche cu Orange,in Octombrie 2014 am semnat un contract de telefonie mobila cu Orange,respectiv internet mobile,am primit un dispozitiv ... (vezi toată discuția)
Blocare cartela sim iulipaul iulipaul am o cartela sim orange si pe data de 17.01.2014 mi-a fost blocata,am fost la un orange shop si mi s-a spus ca e blocata pe motiv de frauda si m-i s-a spus sa ... (vezi toată discuția)