avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate ionut k

Activitate ionut k

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

De ce nu ati actionat cu mai mult timp în urma?

Incercati sa mergeti la avocat cu actele ca sa vada daca se mai poate face ceva.
In penal ati ajuns se pare la capăt de drum.

Legat de zgomot am acționat de mult prin încercări repetate de a soluționa amiabil apoi am apelat la autorități și așa am aflat de fals și atunci când am aflat am acționat doar ca noi nu știam de existența falsului și de accea nu am putut acționa !

ynocentta a scris:

Daca au fost falsificate semnaturile de acord ale proprietarilor faceti plangere la politie

Buna ziua ! Am făcut plângere la poliție și in urma anchetei procurorul a emis o ordonanța de clasare pe motiv ca nu poate fi demnonstrat autorul faptei și pentru ca au trecut mai mult de 5 ani de la săvârșirea faptei . Noi am dat declarație la poliție prin care am reclamat faptul ca ne-au fost falsificate semnăturile ( sau unele lipsesc ), ulterior s-a stabilit ca semnătura este falsa dar nu se poate dovedi autorul acelui fals ( deși este cât se poate de evident ca administratorii sălii puteau săvârși fapta )

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ar trebui facuta oala plangere penala pt falsificarea semnăturilor,plângere care chiar dacă durează ani pana se soluționeze va pune ceva presiune pe admin.societatii respective.Continuati cu sesizările la politie pt zhomotul produs mai ales în timpul orelor de odihnă și după ora 22.Mergeti la un av pt a discuta ce optiuni aveti de la obligarea antifonarii spatiului pana la o eventuala anulare a autorizațiilor de funcționare.
[/quot
In primul rând mulțumesc pentru răspuns , am făcut deja plângere penală și poliția a venit cu un răspuns in sensul ca au trecut 5 ani de la săvârșirea faptei și ca nu se poate se poate dovedi cine a comis falsul ( deși noi am dat declarație ca nu am semnat și nu recunoaștem semnătura sa dovedit ca este un fals dar nu se poate dovedi cine a falsificat acea semnătura ) prin urmare nu știu ce am putea face mai departe !?
Buna ziua ! Locuiesc la etajul 1 al unui imobil și la parterul blocului funcționează o sala de sport cu program de la 06-23, Administratorii sălii ne-au solicitat acordul însă noi am refuzata sa semnam funcționarea unei săli de sport într-un bloc de locuințe. Urmare a acestui fapt ne-au fost falsificate semnăturile. Ulterior înființării sălii de sport a apărut și deranjul fata de vecini, zgomote din ce in ce mai puternice însoțite de vibratii ( vorbim de haltere de pana la 200 kg ridicate deasupra capului și trântite pe podeaua sălii , podea de beton acoperită cu un strat de cauciuc sportiv de 3 cm ) Am încercat soluționarea amiabila a acestei probleme dar fără rezultata , s-au făcut ședințe de bloc la care au participat și administratorii sălii pentru rezolvarea problemei dar dinou fără rezultat . Negândindu-se o soluție amiabila am semnat plângeri colective ( semnate de toți proprietarii asociatie ) care diferite instituții care ne-au răspuns favorabil dar fără a dispune măsuri concrete , ulterior am apelat la poliție care a dispus aproximativ 30 de măsuri contravenționale dar nici acest aspect nu ne-a rezolvat problema in consecință va rugam sa ne îndrumați ce demersuri sa facem ținând cont ca in aceste conditii copiii noștri sunt obligați sa își rezolve temele sa se odihneasaca sau sa își desfășoare activitățile de zi cu zi ! Eventual , contracost, solicitam soluții legale care sa rezolve aceasta problema !
Am inițiat deja o acțiune in instanța încă de acum un an și jumătate , abia acum am avut un prim termen , pentru ai obliga sa izoleze fonic . Falsul l-am descoperit ulterior inițierii acțiuni in instanța .....

ynocentta a scris:

In instanta puteti demonstra foarte usor incalcare dispozitiilor L nr 61/1991 republicata solicitand instantei proba cu inscrisuri prin care politia sa depuna copie dupa amenzile aplicate

Mulțumesc pentru răspuns ! In teorie este ușor de demonstrat pentru ca avem zeci de martori , filmulețe video postare chiar de administratorii sălii pe rețelele de socializare ,amenzile a 4 autorități diferite , o expertiza extrajudiciară care confirma ca noi avem dreptate doar ca in România se merge pe “ pile “ din păcate și îmi fac griji cu toate ca exista acest cumul de dovezi incontestabile ! Dacă se aplica legea de la bun început ei nu aveau cum sa funcționeze întrucât nu aveau semnăturile tuturor locatarilor cu perete comun ( și bănuiesc ca serviciul Acorduri din cadrul primăriei acea obligația sa verifice acest lucru prin cei de la Urbanism ) , Oricum Acordul Asociației de locatari este incomplet neexistând pe el semnătura președintelui , avizul comitetului executiv , etc .... deci de la bun început este evident ca cineva are anumite interese altfel sala respectiva nu primea un acord de funcționare și mai ales cu program 06:00 - 23:00, . Este inuman ca noi dar mai ales copiii noștri sa fim treziti in fiecare dimineața la ora 06 dimineața sa nu poți sa dormi in nici o zi la tine in casa , copiii sa nu își poată învață sau sa își facă temele .... este groaznic !!

latka a scris:

Pai singura soluție viabilă e sa demonstrați în instanță că autorizația de la primărie e obținută cu acte false. Cereți anularea acelei autorizatii. Poliția nu e de folos.

Din păcate nu este o soluție viabila pentru ca instanța va dispune pentru soluționare organului de cercetare ( adică poliției ) sa cerceteze cauza ori poliția deja s-a pronunțat și a decis ca fapta in sine exista ( adică a fost comisa infracțiunea de fals și uz de fals) dar cu autor necunoscut ( nu se poate semnatara ca administratorul Sali a semnat in locul nostru )

latka a scris:

Dacă și poliția e de partea lor, nu va rămâne decât să încercați în instanta. Angajați avocat.

Poliția a dat aproximativ 30-40 amenzi dar nu au competente pentru a lua și alte măsuri , am apelat la un avocata dar îmi este destul de evident ca sunt “protejați” deaceea caut soluții viabile !
Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema foarte stringenta la care sper sa găsesc sfaturi prin intermediul dumneavoastră. In mare spera ar fi așa:
O societate comercială a deschis la parterul blocului in care locuim o sala de sport , pentru acest lucru avea nevoie de acordul proprietarilor cu perete comun , avizul comitetului executiv al asociației și ștampila și semnătura președintelui asociației . Administratorii sălii au venit la noi da obțină semnăturile însă fiind vorba de o sala de sport cu program de la 06:00-23:00 toți am refuzata sa semnam, apoi a început calcarul , sala s-a deschis și de dimineața pana seara bubuituri și vibratii foarte puternice ( haltere de pana la 200 kg , anvelope bătute cu Baros ...erc). Am încercat sa rezolvam amiabil fără nici un rezultat ( ne-am mai ales și cu amenințări ) am apelat la poliție care a dat in jur de 30-40 amenzi pentru deranjarea ordini publice dar zgomotul a continuat așa ca am mers la primărie sa cerem soluții și ne-au răspuns “ de ce le-ați dat acordul sa funcționeze , ce acută o sala de sport într-un bloc?” Am zis ca nu am dat nici un acord dar respectivi ne-au trântit in fata Acordul Asociației de locatari cu nume Prenume adresa și semnături bineînțeles FALSE iar o parte lipsesc , nu exista avizul comitetului executiv , nu exista semnătura președintelui și nici semnătura unui vecin care are întreg apartamentul peste sala , am sesizat parchetul pentru fals aceștia au trimis dosarul la poliție pentru cercetare , noi am dat declarație ca nu am semnat acel acord ( cu specimen de semnături ) administratorii Sali au declarat ca ei au completat întregul acord ( cu nume , prenume, adresa ..etc ) dar nu știu cine a semnat drep urmare poliția considera ca este necesar clasarea dosarului întrucât nu se poate dovedi cine a semnat in locul nostru . Întrucât falsul este evident plus ca sunt foarte multă sesizări la poliție primărie , Inspectoratul de Construcții in Stat etc . semnate de absolut toți proprietarii asociației ( intrucat zgomotul și vibratiile se aud in tot blocul foarte foarte tare ) ce avem de făcut pe mai departe astfel încât noi și copiii noștri sa putem conviețuii într-un mediu normal ? Subliniez zeci de amenzi de la poliție, sesizări semnate de absolut toți proprietari , martori, filmulețe vise in care se vede activitatea desfășurată și semnături false ....ce putem face????
Nimeni nu ma poate ajuta cu un răspuns concret ?