avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate new_utilizator

Activitate new_utilizator

buna seara .am 2 credite la doua banci diferite si un card .am fost preluat de aceeasi firma de recuperare .la un credit am semnat un angajament de plata la care am platit o perioada acum incetaind deoare rata este mare si nu mai pot face fata deoarece trebiue sa plates si la celelate 2 .pot cumula toate trei imprumuturile si sa plates o suma pentru toate pe o perioada mai lunga cu o suma mai mica?va rog sami dati un sfat sau sami spuneti ce ar trebuia sa fac ,unde sa ma adresz sa ma invete ce sa fac..va rog smi raspundeti at mai repede daca se poate.sunt disperat/de la una din banci nu am pprimit nimic timp de 2 ani.este corect sa nu te instinteze ca tea predat catre firma de recuperar?multumesc.
buna ziua .am mai trimis o intrebare asemanatoare .chiar daca am facut un prim angajament de plata si nu mai pot plati din lipsa de bani,pot cere un alt angajament de plata cu o suma mai mica? deci este posibil?
as dori daca se poate sami dati un raspuns cat mai repede.daca am semnat un angajament de plata cuo firma de recuperare si nu mai pot plati suma promisa deoarece nu imi mai permit sotul nemailuind salariul care il lua in acel moment ,legal se poate semna un alt angajament de plata cu o suma mai mica..mentionez ca am semnat din frica dar si din nestiinta si ptr stoparea penalitatilor.ce sa fac?
:((