avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma de recuperare

buna ziua .am mai trimis o intrebare asemanatoare .chiar daca am facut un prim angajament de plata si nu mai pot plati din lipsa de bani,pot cere un alt angajament de plata cu o suma mai mica? deci este posibil?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:24, 1 Aprilie 2011
Buna dimineata !
In principiu , se poate face , pt ca si firma are interesul recuperarii creantelor restante . Totusi trebuie un acord de voita al ambelor parti , motiv pentru care ar trebui sa va deplasati la sediul firmei respective pt a solicita acest lucru si a vedea punctul de vedere al acestora ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante best4ady best4ady am primit o hartie de la o firma de recuperare creante in legatura cu neplata unei facturi mai vechi la Orange. Ce se intampla daca nu o platesc? au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Banca a vandut creanta, cum pot afla care e suma reala si ce am de facut? ASUL28 ASUL28 Buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi dati un raspuns legal in urmatoarea situatie: o cunostiinta a contractat un credit de nevoi personale in urma cu 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Credit bancar vulpoi vulpoi buna ziua! am facut un credit la o banca comerciala in 2008, am platit ratele timp de 2-3 ani, ultima plata fiin in luna 03-2011, apoi fiind in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)