avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma de recuperare

as dori daca se poate sami dati un raspuns cat mai repede.daca am semnat un angajament de plata cuo firma de recuperare si nu mai pot plati suma promisa deoarece nu imi mai permit sotul nemailuind salariul care il lua in acel moment ,legal se poate semna un alt angajament de plata cu o suma mai mica..mentionez ca am semnat din frica dar si din nestiinta si ptr stoparea penalitatilor.ce sa fac?
:((
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 21:58, 31 Martie 2011
Contactati neaparat societatea de recuperari si rugati-i sa va faca o noua esalonare, cu o rata mai mica, altfel acordul pe care l-ati incheiat se va considera nerespectat, iar ei va vor actiona in judecata si la datorie vor adauga si dobanzile si penalizarile pe care ar fi trebuit sa le platiti la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori creante misu26 misu26 Daca un reprezentant al unei firme de recuperari vine cu o somatie de plata. Si de o eventuala negociere si esalonare de plata si o semnezi. Esalonarea a ... (vezi toată discuția)
Executare mariaelenace mariaelenace Am avut un card overdraft (6000 ron) si o perioada nu am mai platit ratele. Brd a transferat creditul catre o firma de recuperare. Am discutat cu ... (vezi toată discuția)
Negociere cu firma de recuperare - merita ??? ko_ny ko_ny Pe scurt , situatia sta cam asa: credit de nevoi personale contractat in 2008, platit 2 ani la zi, in 2010 am intrat in imposibilitate de plata.Orice negocire ... (vezi toată discuția)