avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare




Am avut un card overdraft (6000 ron) si o perioada nu am mai platit ratele. Brd a transferat creditul catre o firma de recuperare. Am discutat cu acestia la telefon si am stabilit sa platesc cate 500 ron pe luna.Luna trecuta am plarit 500 ron iar luna asta am platit 1000 ron dar firma imi trimite in continuare somatie sa platesc toata suma. Ce trebuie sa fac in aces caz?
Cel mai recent răspuns: mariaelenace , utilizator 08:15, 23 Iunie 2010
sa platiti cat puteti..., trebuie sa cereti de la ei o evidenta a platilor, a sumei restante, ca ei tot adauga la suma initiala
eu asa fac dar ei tot trimit somatii cu toate ca la telefon am vorbit de o esalonare
ati vorbit la telefon, dar ati semnat cu ei un angajament de plata? trebuia sa semnati un angajament de plata eventual un plan de rambursare la suma datorata, pentru ca astfel dumneavoastra nu aveti nici o evidenta a platilor , si nici macar nu stiti daca dobanzile au fost stopate, si s-ar putea sa platiti in continuare si paradoxal datoria sa creasca
Multumesc mult pentru raspunsuri. o sa merg la sediul firmei de recuperari sa discut acolo cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita daca nu platesc toata suma deodata? mariaelenace mariaelenace Am avut un card overdraft (6000 ron) si o perioada nu am mai platit ratele. [EDITAT] Banca a transferat creditul catre o firma de recuperare. Am discutat cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate de recuperari creante Amla Amla Buna ziua, Am citit recomandarile facute de catre juristii de pe forum pentru a gestiona relatia cu Eos. Am primit si eu o somatie, prin care mi se cere ... (vezi toată discuția)
Somatie la plata intretinerii merlinskl merlinskl Buna ziua Ma poate ajuta cineva in legatura cu pasi care trebuie facuti ca sa pot esalona datoriile catre asociatia de propietari... Am primit o somatie de ... (vezi toată discuția)