avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita daca nu platesc toata suma deodata?
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita daca nu platesc toata suma deodata?

Am avut un card overdraft (6000 ron) si o perioada nu am mai platit ratele. [EDITAT] Banca a transferat creditul catre o firma de recuperare. Am discutat cu acestia la telefon si am stabilit sa platesc cate 500 ron pe luna.Luna trecuta am plarit 500 ron iar luna asta am platit 1000 ron dar firma imi trimite in continuare somatie sa platesc toata suma. Ce trebuie sa fac in aces caz?
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 13:12, 22 Iunie 2010
Dacă aţi plătit toată suma plus cheltuielile de executare ar trebui să nu vi se mai ceară şi alţi bani. Atunci când v-au înştiiţat că aveţi de plătit o anumită sumă de bani nu vi s-a spus şi cuantumul acesteia? Oână nu aflaţi exact care este debitul total nu mai plătiţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare mariaelenace mariaelenace Am avut un card overdraft (6000 ron) si o perioada nu am mai platit ratele. Brd a transferat creditul catre o firma de recuperare. Am discutat cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cuantum poprire ContSters313331 ContSters313331 Am fost executat silit de catre un executor judecatoresc pt ca am ramas in urma cu ratele la banca executarea silita s-a facut cu proprire pe salariu mai ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor privind executare silita pentru card de credit alinamariav alinamariav Am primit de la Bt un overdraft si un card de credit bonus pentru ca am primit 2 ani cc pe card de debit la ei ,in 2013 am ramas fara servici si nu am mai ... (vezi toată discuția)