avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Activitate derszi george

Activitate derszi george

Răspuns la discuția Lift.
La luarea in primire de catre primarie liftul nu functiona. Nu stiu cum dar sa facut receptia ok. fara probleme constatate. Noi ca si chiriasi l am vazut fizic exista la parter. Usile pe etaje sunt. Mai mult nu stiu ce sa spun. Am fost in audiențe, am facut solicitari scrise,nimic. Daca ar exista un cadru legal care sa ma ajute sa ii somez sa puna ii functiune acel lift? Nu stiu, si ca alternativa de P.S.I , drepturile chiriasilor, a locatarilor de la nivelu 4 mai sus. Nu stiu. Un articol legal ceva ca de pierdut timp in primarie sunt satul.

cyan a scris:

De ce nu functioneaza?

Exista vreun cadru legal ce poate obliga o primarie proprietara si administratora unui bloc de locuinte cu 5 etaje, sa dea in folosinta si utilizare un lift ce se afla in interiorul blocului dar nu a fost pus in uz niciodata si toata lumea se face ca ploua. Eu stau la etj. 5 si sunt nevoit sa urc cca. 100 de trepte zilnic de cate 5 , 6 ori pe zi. De curand am facut si o operatie de hernie. Va rog cu disperare sa mi spuneti daca exista ceva legal prin care sa porneasca /intretina acel lift. Cu costurile suportate de locatari de la sine inteles. Conf unui cadru legal.
Răspuns la discuția Lift.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Lift.
Blocul este al primariei. Au semnat de luare in primire 100 la 100 functional . Liftul este. Usile de pe etaje sunt. Insa nu s a dat in folosinta niciodata de nou. Ideea era daca ii pot obliga in vre un fel. De rugat sunt satul. Am o operatie si urmeaza a 2 a . Etaj .5 este unul din motive.
Discuție Lift.
Cum pot determina un propietar/Primaria/ sa puna in functiune un lift ce deserveste un bloc de 5 etj, bloc in care sunt chirias la etaj 5.
SUNT CADRU MILITAR SI DORESC SA DETIN UN PFA SAU SA FAC PARTE DINTR O ASOCIATIE FAMILIARA SI NU STIU DACA ESTE OK