avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lift.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lift.

Cum pot determina un propietar/Primaria/ sa puna in functiune un lift ce deserveste un bloc de 5 etj, bloc in care sunt chirias la etaj 5.
Discutati direct cu proprietarul
Discutia ...direct cu proprietarul, nu este asa de simpla.
Dvs. dl. George, trebuie sa aveti de partea dvs. majoritatea chiriasilor/proprietarilor din bloc, pentru ca un lift va genera costuri, iar cei de la etajele inferioare, in mod sigur nu le vor agreea.
Acum intreb si eu, ca nu ne-ati informat: liftul este montat, este pe pozitie sau trebuie achizitionat in viitor de catre proprietar/Primaria?
Daca nu este montat si trebuie achizitionat, este greu, va zic de pe acum.

Cum spuneam, discutia trebuie purtata la proprietar, dar nu trebuie sa mergeti singur, apoi trebuie sa aveti o hotarare a majoritatii celor din bloc, altfel discutati discutii cu cei de la Primarie.
Eu va doresc multa bafta!
De ce nu functioneaza?
Blocul este al primariei. Au semnat de luare in primire 100 la 100 functional . Liftul este. Usile de pe etaje sunt. Insa nu s a dat in folosinta niciodata de nou. Ideea era daca ii pot obliga in vre un fel. De rugat sunt satul. Am o operatie si urmeaza a 2 a . Etaj .5 este unul din motive.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
cyan, moderator
Atunci situatia este mult mai simpla, totusi, v-am mai spus, trebuie sa mai avetiun tabel cu "sustinatori", pregatiti-va o notificare la care puteti anexa bilete de iesire din spital, explicati ca mai urmeaza si alte operatii.
Va adresati direct domnului primar - eventual, mergeti in audienta.
Mult succes, AG

Alte discuții în legătură

Sunt disperat - obligarea administratorului la darea în folosință a liftului derszi george derszi george Exista vreun cadru legal ce poate obliga o primarie proprietara si administratora unui bloc de locuinte cu 5 etaje, sa dea in folosinta si utilizare un lift ... (vezi toată discuția)
Obligatia constructorului de a monta lift 22.07.1974 22.07.1974 Intrucat nu am gasit nicio categorie a discutiilor din forum in care sa incadrez subiectul care ma intereseaza, l-am postat la discutii diverse. Iimi cer scuze ... (vezi toată discuția)
Asociatia de propietari Lescenco Stelica Lescenco Stelica Din anul 1993 am cumparat un apartament de la RAGCL Sf. Gheorghe Covasna la etajul 7 intrun bloc cu 8 etaje, dar la momentul cumpararii nu a fost montat liftul ... (vezi toată discuția)