avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lift.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lift.

Cum pot determina un propietar/Primaria/ sa puna in functiune un lift ce deserveste un bloc de 5 etj, bloc in care sunt chirias la etaj 5.
Va multumesc.
La luarea in primire de catre primarie liftul nu functiona. Nu stiu cum dar sa facut receptia ok. fara probleme constatate. Noi ca si chiriasi l am vazut fizic exista la parter. Usile pe etaje sunt. Mai mult nu stiu ce sa spun. Am fost in audiențe, am facut solicitari scrise,nimic. Daca ar exista un cadru legal care sa ma ajute sa ii somez sa puna ii functiune acel lift? Nu stiu, si ca alternativa de P.S.I , drepturile chiriasilor, a locatarilor de la nivelu 4 mai sus. Nu stiu. Un articol legal ceva ca de pierdut timp in primarie sunt satul.

cyan a scris:

De ce nu functioneaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt disperat - obligarea administratorului la darea în folosință a liftului derszi george derszi george Exista vreun cadru legal ce poate obliga o primarie proprietara si administratora unui bloc de locuinte cu 5 etaje, sa dea in folosinta si utilizare un lift ... (vezi toată discuția)
Obligatia constructorului de a monta lift 22.07.1974 22.07.1974 Intrucat nu am gasit nicio categorie a discutiilor din forum in care sa incadrez subiectul care ma intereseaza, l-am postat la discutii diverse. Iimi cer scuze ... (vezi toată discuția)
Asociatia de propietari Lescenco Stelica Lescenco Stelica Din anul 1993 am cumparat un apartament de la RAGCL Sf. Gheorghe Covasna la etajul 7 intrun bloc cu 8 etaje, dar la momentul cumpararii nu a fost montat liftul ... (vezi toată discuția)