avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Activitate ValentinaT50

Activitate ValentinaT50

Am un foarte mic teren, pe care l-am dat in exploatare unei persoane,cu singura pretentie ca impozitul sa fie platit.Toata intelegerea a fost verbala.Persoana a incasat toate drepturile cuvenite(nu stiu cum,pentru ca procura scrisa nu avea).Anul trecut aceasta persoana a decedat si am inceput sa ma interesez ce am de plata.Nu platise absolut nimic.Intrebarea mea este:pe cat timp in urma este normal sa platesc?Exista si acea amnistie fiscala pentru datorii mai vechi de 5 ani? daca da,unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine suma conforma cu legea?
ei iti spun clar sa le comunici daca esti in Romania,sa-ti rezerve bilet de avion.Plus ca vor da si compensatie pentru pierderile suferite (prin lipsa de la serviciu)Singura problema ramane oboseala si timpul pierdut.
Marturisesc ca deja m-am pierdut.Urmaresc postarile de pe Avocatnet.ro
Nu e mult timp de cand am citit ca trebuiesc declarate veniturile impozitate la sursa:
-venit din adenda
-venit din dobanzi bancare.
Pentru ca imi place sa fiu in regula,azi am fost la banca sa intreb.Mi-au spus ca ei nu stiu (si banuiesc ca multi ar fi trebuit sa ceara deja pana acum) si ca doar veniturile din tranzactii bancare se declara
Am un foarte mic teren pe care l-am dat in arenda si in grija unei rude.Totdeauna mi-au zis ca nu le-a dat nimic.Nici nu am insistat,terenul fiind doar de 5000 mp,am socotit ca si ce au dat e modest,si poate ramane la cel ce se ocupa.In cazul in care,conform celor prezentate trebuie sa declar acest venit,ce anume dovezi trebuie sa solicit?
Buna ziua,
As dori o informatie referitoare la dispozitiile legale si modalitatile de a transporta resturi rezultate la renovarea unui apartament. Aceste resturi sunt:faianta,gresie si moloz.
Multumesc