avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Care sunt dispozitiile legale privind molozul rezultat ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Care sunt dispozitiile legale privind molozul rezultat in urma unei renovari?

Buna ziua,
As dori o informatie referitoare la dispozitiile legale si modalitatile de a transporta resturi rezultate la renovarea unui apartament. Aceste resturi sunt:faianta,gresie si moloz.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 19:19, 1 Aprilie 2011
Luati legatura cu firma de salubritate din localitatea dvs. Aceasta va trimite sa va ridice resturi rezultate la renovare contra cost bineinteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare apartament mir2006 mir2006 Va rog sa-mi spuneti unde pot arunca reziduurile rezultate in urma renovarii, respectiv molozul, resturile de faianta si gresie, obiectele ... (vezi toată discuția)
O taxa mascata a primariei de sector ion minca ion minca Intr-un certificat de urbanism primaria de sector imi impune, printre alte documente obligatorii sa insoteasca cererea pentru autorizatia de construire, si ... (vezi toată discuția)
Renovare apartament, crestere cheltuieli de intretinere ContSters400341 ContSters400341 Buna Ziua, Am cumparat un apartament si am purces la renovarea lui, caci era intr-o stare deplorabila. Am instiintat toti vecini, si seful de scara, cu toti ... (vezi toată discuția)