avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite restante
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite restante

Am un foarte mic teren, pe care l-am dat in exploatare unei persoane,cu singura pretentie ca impozitul sa fie platit.Toata intelegerea a fost verbala.Persoana a incasat toate drepturile cuvenite(nu stiu cum,pentru ca procura scrisa nu avea).Anul trecut aceasta persoana a decedat si am inceput sa ma interesez ce am de plata.Nu platise absolut nimic.Intrebarea mea este:pe cat timp in urma este normal sa platesc?Exista si acea amnistie fiscala pentru datorii mai vechi de 5 ani? daca da,unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine suma conforma cu legea?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:12, 27 Iulie 2016
Este normal sa platiti de cand nu s-a platit. La sumele restante se adauga si penalitatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe casă și terenula ferent im82 im82 Bună ziua, ref. \"S-a extins amnistia fiscală: Și datoriile stabilite în urma verificărilor documentare și unor inspecții fiscale sunt acum incluse, ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitelor la primarie raului raului buna ziua am o rugaminfe si o intrebare la dvs eu locuiesc cu parintii proprietate a lui mama e pe numele ei locuiesc cu ei de 20 de ani din 1993 pana in 2002 ... (vezi toată discuția)
Plata impozit teren agricol extravilan.penalitati macvio53 macvio53 Am fost instiintat de catre primarie ca am de platit o suma apreciabila reprezentand impozitul si penalitatile din 2007 pana in prezent pentru un titlu de ... (vezi toată discuția)