avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Activitate MariS19

Activitate MariS19

Răspuns la discuția bilet la ordin
Si care este sanctiunea pt lipsa protestului?
Discuție bilet la ordin
Este nul un bilet la ordin - stipulat la ordin, avalizat, in lipsa protestului?
Răspuns la discuția Bilet la ordin avalizat
Prin urmare nu prezintă importantă cum e completată rubrica din stânga sus..... Avalizat pentru....e valabil dacă e atât pentru emitent, cât si pentru creditor?
Un bilet la ordin trebuie avalizat pentru emitent sau pentru creditor?
Contractul de comodat, precum si acordul proprietarilor pt stabilirea sediului srl la sediul cabinetului de avocat.

Răspuns la discuția contestatie executare
Acum lucrez la contestatia la executare, voi invoca exceptia de neexecutare a contr. cu rea credinta, intrucat cf prevederilor contractuale banca avea posibilitatea si obligatia legala de dezdaunare din imobil. prin urmare executarea ar fi lipsita de obiect, banca ar trebui sa ia in posesie bunul afectat garantiei.
Totodata, voi invoca lipsa emiterii somatiei cambiale
Ma intreb oare de ce in contract se prevede faptul ca debitorul va pune la dispozitia bancii 2 b.o. avalizate de administrator si sotie, iar la plata au fost puse 3 b.o., fiind investite toate: unul avalizat de catre emitenta si administrator, unul de catre administrator si sotie si unul de catre sotie.
Totodata ma mai intreb de ce se mai face asigurare pentru bunul adus in garantie?
Intr-unul din art. contr. de garantie reala imobiliara se precizeaza clar ca in caz de neachitare a creditului garantat, a dobanzilor aferente , a comisioanelor si celorlalte obligatii ce decurg din contractul de credit banca se va putea indestula cu sumele obtinute prin executarea silita a bunului imobil...... De ce oare nu a facut acest lucru?
Răspuns la discuția contestatie executare
daca-mi amintesc daca am semnat?........pai la cate acte ti se dau pentru semnat.....la avalist sunt semnate ambele de mine, la emitent unul da, dar la cel de-al doilea nu-mi recunosc semnatura...... oricate semnaturi as face nu as putea semna la fel
Răspuns la discuția contestatie executare
ma tot uit si nu-mi recunosc semnatura, nu seamana cu celelalte
Răspuns la discuția contestatie executare
Nu am primit nici o somatie de plata cambiala, am primit pe data de 22.03. adresa de infiintare a popririi. Sotia administratorului nu a primit inca nimic
Răspuns la discuția contestatie executare
ms pt raspunsuri.
Dar s-a instituit o garantie asupra unui imobil, de ce nu se asteapta sa se valorifice imobilul?
totodata, s-au emis 2 b.o. (unul avalizat de societatea emitenta si administrator si unul avalizat de administrator si sotie)ce au fot completate de catre banca cu aceeasi suma, iar daca s-ar executa ambele b.o. s-ar ajunge la dublul sumei creditate plus dobanzile aferente.
Mai mult decat atat pe cel de-al doilea b.o. nu-mi recunosc semnatura la emitent.