avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate iulianagilceava

Activitate iulianagilceava

ma numesc claudia si vreau sa-mi cumpar o masina dar este inscrisa pe firma ce riscuri pot avea Va multumesc anticipat

Răspuns la discuția O mica intrebare?
mama mea a sunat acea nepoata nu doamna respectiva,dumneaei nu mai recunoaste pe nimeni. Si din cite stiu tatal nepoatei ar fi mostenitor .Doamna sufera de cancer pulmonar iar acesta a facut metastaze la creier totul intimplindu-se brusc. CUM a procedat nepoata ? A LUAT TOT CE PUTEA FII LUAT DE VALOARE SI A PLECAT FARA SA ADUCA MACAR UN MEDIC SA O CONSULTE .
.
Buna dimineata.As dori si eu raspuns a o intrebare dc se poate it mai repede.Mama mea a avut grija de o persoana mai in virsta.
Aceasta doamna sufera de o boala care i-a afectat capacitatea de gindi.Tin sa mentionez ca aceasta doamna n are copiii si nici rude d gradul 1 in viata.IN momentul cind a anuntat pe o nepoata din partea dumneaei de starea ei aceasta a venit si-a insusit multe lucruri de valoare .Intrearea ea este daca nu se stie cine este mostenitor de drept poate sa faca asa ceva ?Mie ceea ce face nu mi se pare normal si denota lipsa de bun simt.Specific inca o data acea nepoata nu are nici un document legal.Poate sa-si insuseasca aceste bunuri tinind cont ca aceasta doamna traieste. Va multumesc.
el are 62 deani ,aproape 40 de ani vechime si dosarul lui de pensie este irevizuibil nu se mai duce la comisie
sora mea locuieste in spania si are posibilitatea de a avea grija de se ingrijii de sanatatea lui mai bine
dar ni s-a spus ca nu poate pleca pe o perioada mai mare din cauza pensiei ca mai are 2 ani de zile pentru a ajunge la pensia de drept
tatal meu este pensionat pe caz de boala . Daca ar pleca din tara in vizita la sora mea in spania la un control din partea casei de pensii negasindu-l acasa i se poate oprii plata pensiei