avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cumparare masina pe firma
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cumparare masina pe firma

ma numesc claudia si vreau sa-mi cumpar o masina dar este inscrisa pe firma ce riscuri pot avea Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 12:50, 10 Iunie 2012
Si daca este inscrisa pe firma, unde-i baiul? Preluati leasing?

Un risc ar fi. Trebuie sa mergeti cu masina intr-un service, pentru a fi verificata starea tehnica a acesteia. Posibil ca masina sa fi fost implicata intr-un accident, reparata si acum vor sa o vanda, adica sa "scape" de ea. Se practica nu numai de catre persoanele juridice, ci si de cele fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata era girata florin_mst florin_mst Salut, Am intrat intr-o incurcatura fara sa vreau :( Acum un an am cuparat o masina, cu contract de vanzare-cumparare, cu toate actele. Am inscris-o ... (vezi toată discuția)
Expert auto=dusman? BilliboiB BilliboiB #-o In cazul unui accident auto cu masina fara ITP,se mai poate constata in cazul unui proces cauza accidentului daca intre timp respectivul proprietar si-a ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca grozea grozea In anul 2013, cu aproximativ 2 luni inainte de a incheia contractul de leasing, am avut un accident de circulatie minor care s-a incheiat pe cale amiabila ... (vezi toată discuția)