avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea239

Activitate Andreea239

Răspuns la discuția prelungire arest cu 60 de zile
Am inteles.Multumesc frumos :)
Răspuns la discuția prelungire arest cu 60 de zile
Da.Are chiar prima infatisare pe 20aprilie.Eu sunt mai ingrijorata ca l-au mutat asa repede la penitenciar.Cazul nu este f grav si e la prima abatere.
Buna ziua.Prietenul meu dupa ce i-au expirat cele 29 de zile de arest preventiv,i-a venit un nou mandat de 60 de zile si a fost transferat la Rahova.Ce inseamna acest lucru,pentru ca din cate stiu nu se poate prelungi mandatul decat cu 20 de zile.Procesul este stabilit pe data de 20.

Răspuns la discuția Arestat pentru 29 de zile
Referitor la prima abatere se referea la cazul meu cred.Ma ingrijoreaza ca este posibil ca marti sa fie mutat pe penitenciar,dar procesul va fi pe 20 aprilie sau 2 mai.E de rau daca va fi mutat?
Prietenul meu e pentru complice la talharie,i s-a prelungit mandatul iar si are proces pe 20.E la prima abatere si sunt f ingrijorata sa nu-i dea vreo condamnare de multi ani.Tot sper sa-i dea cu suspendare.Prietenul tau a avut avocat angajat?
Pentru ce primise prima pedeapsa de 6 luni?
Răspuns la discuția Eliberare
Da este in arest preventiv si azi i-a expirat mandatul.Nimeni nu a stiut sa-mi spuna daca i se prelungeste sau nu.M-am uitat pe net in dosarul lui si scrie 20.04 amana cauza si 02.05 amana cauza.Am mai citit si eu si scrie de unii care au folosit violenta si si-au luat 3 ani cu supendare.Aici nu a fost folosita violenta,nu a depus plangere victima intrucat si-a recuperat bunurile si prietenul meu a fost complice in sensul ca se afla pe strada cu cel care a furat geanta,celalat a fugit si i-a aruncat geanta prietenului meu si politia l-a prins doar pe el.Autorul a fost prins la cateva zile dupa.
Discuție Eliberare
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Pentru complicitate la talharie se poate elibera pe baza cautiunii su exista vreo sansa de a primi pedeapsa cu suspendare daca inculpatul este la prima abatere?

Va multumesc anticipat.