Am cumparat un teren la licitatie si acum am primit citaqtie sa se anuleze licitatia,precizez caci am platit suma integral si am facut intabularea si l-am inscris la primarie pt impunere,se poate anula licitatia pe motiv caci era ceva proces dar care nu a fost notat in cf?
Buna ziua.Nevasta vecinului meu a plecat in italia la lucru lasandu-l cu un copil minor de vreo 2 luni,de cateva zile nici nu-i mai raspunde la telefon.Vecinul vrea sa bage divort cu motivul abandon de familie care este procedura .Multumesc.
buna ziua,am castigat o actiune de anulare act pri netimbrarea actiunii,sentinta am facut-o definitiva,inclusiv am radiat notarea actiunii din coala funciara,acum partea adversa a deschis iarasi actiune cu aceiasi chestie.poate sa deschida de cate ori vrea actiune cu aceiasi cauza
buna ziua.am un copil in clasa 1 si este persecutat de invatatoarea din clasa,cand a inceput clasa 1 de la inceput l-am lasat dupa ore la scoala sa-si faca temele pt.asta plateam la invatatoare 8 lei pe zi +mancare 7 lei pe zi,dar copilul venea acasa cu temele nefacute,dupa vreo 3 luni nu l-am mai lasat la dupa prelungite si atunci a inceput calvarul pentru copil,invatoarea a inceput sa-mi terorizeze copilul,inclusiv lovindu-l de doua ori si spundu-i tot timpul ca este prost si neducat copilul,incat nu mai vrea sa mearga la scoala.din trimestrul acesta l-am lasat inapoi dupa masa ,dar tot cu temele nefacute a venit,azi am fost dupa copil si spunandu-i caci nu-i bine asa a spus sa-mi mut copilulul daca nu-mi convine.spuneti-mi legal ce pot face.multumesc.