avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act

buna ziua,am castigat o actiune de anulare act pri netimbrarea actiunii,sentinta am facut-o definitiva,inclusiv am radiat notarea actiunii din coala funciara,acum partea adversa a deschis iarasi actiune cu aceiasi chestie.poate sa deschida de cate ori vrea actiune cu aceiasi cauza
Cel mai recent răspuns: bogdan27 , utilizator 11:56, 26 Mai 2011
Da, partea adversa poate face aceiasi cerere, deoarece instanta a anulat cererea initiala ca netrimbrata, si nu s-a pronuntat pe fondul cererii.
Desi exista tripla identitate aceasta nu opereaza, din moment ce instanta nu a dispus nimic pe fond. Nu veti avea succes daca invocati exceptia autoritatii de lucru judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare taxa de timbru flori9 flori9 Daca taxa de timbru a intampinarii cu caracter reconventional nu a fost platita si aceasta a fost anulata, se mai poate indrepta cumva situatia? Findca pierdem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! imi poate explica cineva, va rog, ce înseamnă toate ... Elena072 Elena072 Bună ziua! Imi poate explica cineva, va rog, ce înseamnă toate astea? Mulțumesc! Admite excepţia netimbrării cererilor, invocată de către pârât. ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare alina_1983 alina_1983 daca o contestatie pentru o taxa de poluare a fost anulata ca netimbrata, pot face cererea din nou? cum se face? (vezi toată discuția)