avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... taxa poluare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

taxa poluare

daca o contestatie pentru o taxa de poluare a fost anulata ca netimbrata, pot face cererea din nou?
cum se face?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 11:22, 29 Noiembrie 2012
Da, puteti reintroduce actiunea, intrucat instanta nu s-a pronuntat asupra fondului. In ciuda triplei identitati (parti, obiect, cauza) nu se poate invoca autoritatea de lucru judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat fdsfg fdsfg Buna ziua! Poate exista autoritate de lucru judecat daca nu s-a pronuntat o hotarare de catre instanta? Spre exemplu, daca cineva introduce o cerere de ... (vezi toată discuția)
Anulare act iuliuserban123 iuliuserban123 buna ziua,am castigat o actiune de anulare act pri netimbrarea actiunii,sentinta am facut-o definitiva,inclusiv am radiat notarea actiunii din coala ... (vezi toată discuția)
Se mai poate acorda posibilitatea achitarii taxei de timbru in apel desi termenul a expirat? gheorgheangelica gheorgheangelica paratul a solicitat amanarea termenului de judecata pentru angajarea unui aparator. La termenul de judecata, dosarul nu a fost apelat pe lista de amanari, ... (vezi toată discuția)