avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren licitatie

Am cumparat un teren la licitatie si acum am primit citaqtie sa se anuleze licitatia,precizez caci am platit suma integral si am facut intabularea si l-am inscris la primarie pt impunere,se poate anula licitatia pe motiv caci era ceva proces dar care nu a fost notat in cf?
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 08:50, 7 Octombrie 2012
Depinde ce fel de licitație era.
Era o licitație publică organizată de proprietarul terenului sau era o licitație din cadrul procedurii de executare silită?
licitatie de executare silita
O licitație din cadrul executării silite este puțin probabil să fie desfințată pe motiv că exista un litigiu cu privire la bunul supus executării.
Oricum ar trebui exact văzută acțiunea introdusă și temeiul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare licitatie covaci112233 covaci112233 buna dimineata,am cumparat la o licitatie publica un teren extravilan ,respectand procedura legala,l-am intabulat terenul pe mine si l-am trecut la primarie la ... (vezi toată discuția)
Am pierdut si in recurs, ce pot face? doru112233 doru112233 buna dimineata,am cumparat un teren la licitatie publica,am deppus avansul de `10%,ulterior l-am platit integral peste 9 zile,am fost la primaria de unde ... (vezi toată discuția)
Notare litigiu, certificat de solutie, in cf. calitatea persoanei care face cererea Irina S. Irina S. Va rog, imi puteti indica un text de lege care arata cine poate face (sau poate cere) notarea unui litigiu in CF? In speta este vorba despre o contestatiela ... (vezi toată discuția)