avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am pierdut si in recurs, ce pot face?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am pierdut si in recurs, ce pot face?

buna dimineata,am cumparat un teren la licitatie publica,am deppus avansul de `10%,ulterior l-am platit integral peste 9 zile,am fost la primaria de unde apartinea,l-am inscris in registrul agricol si mi l-a trecut la impunere,chiar am platit impoziitul agricol pe anul in curs respectiv 2012,este vorba de 9800 mp teren agricol.cand am identificat terenul cei de la asociatie mi-au spus caci alcineva primeste arenda si ulterior am aflat caci este un proces pe el dar nu a fost notat in cf,unde am fost chemat si eu unde in sentinta s-a dispus si in prima instanta si in recursul s-a respins,anularea licitatiei.intrebarea mea este ce pot face deoarece am cheltuit 25000 ron si probabil o sa am de platit si cheltuieli de judecata.multumesc

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare cumparare marinescuioan marinescuioan in anul 2008 am cumparat extratabular mai multe suprafete de teren agricol la notar fara certificat fiscal,ulterior pe o suprafata de 9800 mp din suprafetele ... (vezi toată discuția)
Prestatie tabulara palagioana44 palagioana44 Buna dimineata,intr-un proces de prestatie tabulara s-a dispus intabularea in cf a unui teren agricol,dar la cartea funciara s-a respins intabularea.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Anulare licitatie covaci112233 covaci112233 buna dimineata,am cumparat la o licitatie publica un teren extravilan ,respectand procedura legala,l-am intabulat terenul pe mine si l-am trecut la primarie la ... (vezi toată discuția)