avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... prestatie tabulara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

prestatie tabulara

Buna dimineata,intr-un proces de prestatie tabulara s-a dispus intabularea in cf a unui teren agricol,dar la cartea funciara s-a respins intabularea.Intrebarea mea este in cat timp se prescrie sau nu mai este valabila sentinta judecatoreasca,precizez caci au trecut peste 3 ani.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am pierdut si in recurs, ce pot face? doru112233 doru112233 buna dimineata,am cumparat un teren la licitatie publica,am deppus avansul de `10%,ulterior l-am platit integral peste 9 zile,am fost la primaria de unde ... (vezi toată discuția)
Dispozitii ale instantei =? pt. functionarii de la cadastru claudia_koteles claudia_koteles Buna ziua, doresc sa primesc un raspuns din partea celor ce stiu si vor cu privire la urmatorul aspect: in anul 2008 x a dobandit printr-o sentinta o suprafata ... (vezi toată discuția)
Intabulare Bytusi211 Bytusi211 mi S a reconstituit dreptul de proprietate pe baza legii fondului funciar dupa autorul nostru pf teren din cartea funciară in care pârâta a fost ... (vezi toată discuția)