Buna ziua,
Pe scurt, la un moment dat am primit de la CNDNAR - CESTRIN o amenda pentru lipsa rovinieta pentru o masina pe care am vandut-o cu ~ 6 luni in urma. Bineinteles ca nu am platit amenda si i-am dat in judecata. Dupa multe drumuri si hartii plimbate (nu am facut niciodata asa ceva :) ) in data de 19.10.2015 am castigat:
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională. Anulează procesul-verbal seria R15 nr. 0071981/08.06.2015. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi, 19.10.2015.
Ca si idee, nici macar nu s-au prezentat la Judecatorie.
Se pare ca acest fapt nu le-a convenit asa ca recent am primit acasa, de la Tribunal o chemare, eu ca si "Intimat" iar ei ca si "Apelant".
Va dati seama ca nu imi este deloc OK sa umblu dupa alte hartii si alte drumuri, dar voi continua cu acest proces.
Am doua intrebari:
- Daca as pierde in etapa asta, ce se poate intampla?
- Pot cere daune de orice fel pentru ca sunt "nesimtiti" si ca cel mai probabil ei fac chestia asta la indimidare pe stilul "lasa ca nu se mai complica prostu' si castigam"?
Multumesc,
Stefan