avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Groapa in asfalt = Anvelope distruse
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Groapa in asfalt = Anvelope distruse

Buna ziua,

Ieri am patit si eu pentru prima oara ceea ce am mai auzit si la altii, pe scurt, nu am observat la timp o groapa in asfalt, am trecut cu ambele roti (de pe partea dreapta) prin groapa respectiva, iar in urma acestui eveniment cele doua anvelope au fost taiate. Nu am mai avut ce sa fac decat sa chem rampa si sa imi duca masina in parcare acasa.

Ce pot face? Pe cine pot da in judecata? Nu vreau sa suport o paguba de min. 1800 lei (si asta doar doua anvelope) doar pentru ca ei sunt incompetenti si nu sunt in stare sa asfalteze sau sa plombeze gaurile din asfalt.

Multumesc,
Stefan
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:31, 12 Iulie 2016
Formulati plangere impotriva administratorului drumului unde ati avut nefericitul eveniment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avarie auto de la gropi mjion mjion datorita unei gropi pe sosea am avariat rotile stanga fata si spate.am oprit, am sunat la 112, a venit un echipaj, am dat declaratia tip si mi s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Avarie masina in parcarea de la cora Vivr33 Vivr33 Buna ziua, In incinta parcarii Cora Pantelimon, fiind carosabil umed si noapte am dat intr-o groapa pe care o folosesc ei drept spatiu in care planteaza ... (vezi toată discuția)
Casco, refuz plata mirceal mirceal speta: masina mea sufera o avarie la 2 roti (2 anvelope +1 janta). Asiguratorul elibereaza autorizatie de reparatie si deviz cu acceptul de reparatie si ... (vezi toată discuția)