avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate anemari56

Activitate anemari56

sotul a deschis un proces pt.partaj pt imobilul in care locuim impreuna.eu avind o datorie la fisc. instanta a hotarit urmatoarele: imobilul sa fie trecut pe numele lui dar cu ,conditia ca el sa-mi plateasca o sulta de jumatate din valoarea imobilului nu scrie nicaieri ca fiscul e indreptatit sa execute silit aceea suma.sotul nu poate sa-mi dea decit 200 roni pe luna.cum poate recupera fiscul datoria?Va rog sa ma lamuriti.Va multumesc!









;
Răspuns la discuția demisie
desigur puteti sa dati firma in judecata pentru ne respectarea contractului de munca
Răspuns la discuția concubinaj
Trebuie sa faceti la notar un contract prenuptial cu ce suma contribuiti si dumneavoastra numai asa puteti dovedi in caz de vreo surpriza.Nu faceti prostia sa construiti fara vreun astfel de act va spun din cunostinta de cauza.
prietena mea a luat un imprumut de la banca pt.nevoi personale cu buletinul acum 6 ani.Din cauza ca a ramas fara loc de munca nu a mai putut restitui creditul.Acuma creditul l-a luat o firma de recuperari si vrea s-o execute silit dar ea nu are nici o proprietate pe numele ei.Ce executa firma re cuperatoare? si ce i se poate intimpla?Daca o sa aiba cindva loc de munca o sa-i faca poprire pe salariu? va multumesc anticipat!