avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate mariejeanne

Activitate mariejeanne

am o intrebare: cat de legale sunt penalizarile de 0,1%pe zi pana la stingerea datoriilor in cazul unui contract de telefonie mobila reziliat de operator acum 6,7 ani?
Multumesc
Răspuns la discuția revisal
multumesc
Si atunci... imi puteti spune cum verific exact scris negru pe alb ce a depus fosta contabila sa pot sa imi reconstruiesc baza de date? am dat deja 2 amenzi si cei de la itm refuza sa-mi furnizeze vechea baza de date (cu operarile facute la salarii)

Rog raspuns!!!!
multumesc din suflet
pot vedea toate datele exceptand salariul brut de incadrare
rog raspuns
multumesc.
eu construiesc acum o baza de date noua (mi-a pierdut-o contabila) si nu sunt sigura pe toate datele si modificarile pe care le-a transmis
ma interesa pe site-ul itm daca pot vedea ce adepus
Discuție revisal
Sal. cum pot sa vad salariul brut din REVISAL pe portalul reges cand ma loghez ?
nu se pot vedea toate datele?
intreb, pt ca nu stiu daca ultima contabila mi-a operat modificari de salarii in revisal
multumesc frumos
Răspuns la discuția mostenire parinti
Multumesc frumos...
Răspuns la discuția mostenire parinti
Donatie pe numele meu ..... si titlul de proprietate va fi pe numele meu de dupa casatorie fara a avea sotul vreun drept asupra lui?
Salut!
Ma numesc Savu Maria si ma intereseaza urmatorul aspect:
eu sunt casatorita de putin timp....si tata vrea sa-mi dea o proprietate dar vrea sa fie sigur ca la caz de "doamne fereste" sa nu fiu nevoita sa impart aceasta proprietate cu sotul meu
Ce ne sfatuiti?
Multumesc