Eu nu analizez clauze, sunt perfect de acord ca trebuie sa platim datoria dar cum sa nu sustin ca sunt o mizerie atat timp cat dupa ce ai platit mai mult decat dublu imprumutat si dupa 10 ani ai un rest de plata mai mare decat suma imprumutata? Si in conditiile in care esti executat lunar, restanta creste! Trebuie eu sa caut clauze abuzuzive sau ei sunt de buna credinta si nu trebuie jigniti sau acuzati? Pe scurt, niciodata nu vei scapa de datorii indiferent cat platesti, ba mai mult, datoriile cresc in timp ce platesti!
Company Advising a scris:
E offtopic dar voi spune totusi: daca Basescu v-a taiat salariul, inteleg cat "nu intelegeti" din ce se intampla de fapt. Dar nu e vina dvs.. Este vina media, a oamenilor asa zisi de business, etc. etc. Repet: nu bancile va obliga sa luati credit. Platiti-va creditele la timp si nu va cesiona nimeni creantele. Nu cred ca banca, daca ati platit la timp a cesionat creditul si ati platit din nou. Desigur, daca exista clauze abuzive, aveti posibilitatea sa actionati in consecinta. Cred ca singurii raniti sunt oamenii care nu inteleg cum functioneaza acest mecanism numit viata: orice actiune sau inactiune are o consecinta.