avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate motocclaudia

Activitate motocclaudia

Răspuns la discuția CONTRACT MUNCA
Eu am un exemplar original al CIM semnat intre parti cu ştampila, semnatura si nr dosar de la ITM.Cred ca este inregistrat............
Discuție CONTRACT MUNCA
Pe data de 27.10.2010 am semnat inchiderea CIM cu acordul ambelor parti. Am vorbit cu ei si ei spun ca inca nu au inchis CIM al meu, sau ca nu au depus nimic la ITM , deci eu ce sa cred ca eu inca mai sunt angajata la ei???? Aceasta firma nu ar trebui sa imi dea o decizie de inchidere a CIM cu stampila ITM-ului?????Ce trebuie sa fac sa pot obtine aceasta decizie???
multumesc mult
De curand m-am angajat la un Birou Notarial, pentru inceput am semnat un Contr individual de munca pe o perioada determinata (pana la 31.05.2011) ca si perioada de proba. Acest Contract de Munca nu trebuie inregistrat la ITM? pentru ca am primit Contractul semnat doar de mine si angajator dar fara nr de inregistrare de la ITM si cand am intrebat daca nu trebuie inregistrat am primit raspuns ca acum nu se mai inregistraza si se primeste pe calculator nu stiu ce. Cred ca ceva nu este in regula. Ma poate lamuri si pe mine cineva??