avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT MUNCA

Pe data de 27.10.2010 am semnat inchiderea CIM cu acordul ambelor parti. Am vorbit cu ei si ei spun ca inca nu au inchis CIM al meu, sau ca nu au depus nimic la ITM , deci eu ce sa cred ca eu inca mai sunt angajata la ei???? Aceasta firma nu ar trebui sa imi dea o decizie de inchidere a CIM cu stampila ITM-ului?????Ce trebuie sa fac sa pot obtine aceasta decizie???
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
motocclaudia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 15 Aprilie 2011
Desigur ca trebuie sa emita o decizie de incetare a CIM conform art. m55 lit.b, daca nu o fac adresati-va ITM-ului
Mergeti si depuneti o sesizare la ITM in care le explicati faptul ca ati solicitat incetarea c.i.m. in baza art.55 lit.b C.mun. si angajatorul nu v-a inmanat niciun exemplar de pe decizia de incetare a c.i.m.
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
freeelis a scris:

Mergeti si depuneti o sesizare la ITM in care le explicati faptul ca ati solicitat incetarea c.i.m. in baza art.55 lit.b C.mun. si angajatorul nu v-a inmanat niciun exemplar de pe decizia de incetare a c.i.m.


...deoarece ar putea fi vorba de un contract neinregistrat la ITM. Mergeti la ITM si intrebati de contractul dv.
Eu am un exemplar original al CIM semnat intre parti cu ştampila, semnatura si nr dosar de la ITM.Cred ca este inregistrat............
Daca data inceperii activitatii este pana in 01.01.2011, atunci trebuie sa aveti si un numar de inregistrare de la ITM si parafa inspectorului care vi l-a inregistrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este forma legala a incheierii unui contract de munca ?? groove groove Va salut . Am o mare dilema . Am optat pentru un job ca Hostess pentru o promotie la tigari . In data de 20 ianuarie 2011 am semnat un contract care la ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca user123456 user123456 M-am angajat in 29 mai la o firma, am dus toate actele necesare, dar nu am semnat nici un contract de munca. De la firma mi se spune ca am un contract pe ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare - contract nou Maddy-eu Maddy-eu Buna ziua, in data de 26.08.2016 am primit de la Casa de Pensii o adresa in care ne informeaza ca s-a emis decizia de pensionare-limita de varsta pentru un ... (vezi toată discuția)