Pe data de 27.10.2010 am semnat inchiderea CIM cu acordul ambelor parti. Am vorbit cu ei si ei spun ca inca nu au inchis CIM al meu, sau ca nu au depus nimic la ITM , deci eu ce sa cred ca eu inca mai sunt angajata la ei???? Aceasta firma nu ar trebui sa imi dea o decizie de inchidere a CIM cu stampila ITM-ului?????Ce trebuie sa fac sa pot obtine aceasta decizie???
Mergeti si depuneti o sesizare la ITM in care le explicati faptul ca ati solicitat incetarea c.i.m. in baza art.55 lit.b C.mun. si angajatorul nu v-a inmanat niciun exemplar de pe decizia de incetare a c.i.m.
Mergeti si depuneti o sesizare la ITM in care le explicati faptul ca ati solicitat incetarea c.i.m. in baza art.55 lit.b C.mun. si angajatorul nu v-a inmanat niciun exemplar de pe decizia de incetare a c.i.m.
...deoarece ar putea fi vorba de un contract neinregistrat la ITM. Mergeti la ITM si intrebati de contractul dv.
Daca data inceperii activitatii este pana in 01.01.2011, atunci trebuie sa aveti si un numar de inregistrare de la ITM si parafa inspectorului care vi l-a inregistrat.