avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate eva74

Activitate eva74

buna ziua,
vreau sa cumpar un apartament prin licitatie de la bana dar impozitul nu este platit de 3 ani si proprietarul mai are si masini pt care nu a platit impozitul,Mentionez ca impozitul si masinile sunt pe numele sotiei proprietarului si respectiva a plecat in strainatate iar sotul adica proprietarul de aia nu a platit ca nu vrea sa plateasca si impozitul pe masini. Eu care cumpar acuma sunt in grad de handicap acc. si sunt scutita de impozit dar cum intabulez ap. daca este restanta de la fostul proprietar la impozit
buna ziua ,
in legatura cu legea 175/2010 pt. modificarea legii 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari cei care achita integral cotele de conributii la cheltuielile asociatiilor intr-un an sunt scutiti de la plata penalitatilor dar, intrebarea mea este care datorii care se genereaza in intervalul 20 iulie2010-20 iulie 2011 sau intra si datoriile de dinainte pana la data de 20 iulie 2010.
va multumesc
multumesc de raspuns dar tot nu m-am lamurit mi se va calcula pe lunile de intrerupere 10,5 % si altul care nu a lucrat deloc plateste numai 6 lunu in urma adica246 ron. Pai atunci mai bine ma angajez fictiv si nimeni nu ma mai intreaba de ultimii 5 ani.Sa platesc pentru 10 luni cand nici nu am avut venit nu mi se pare corect.Nici aia nu i corect sa ti ieie 37 ron cand tu nu ai nici un venit pe luna.
buna ziua,
a-si dori sa intreb daca am avut intrerupere de10 luni in cartea de munca in 2007 acum in 2011 dupa ce mi s-a terminat somajul si nu mai realizez nici un venit cat trebuie sa platesc la cass ca sa raman asigurat?
va multumesc.