avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate cata_tm_83

Activitate cata_tm_83

Antdy a scris:

Firma de recuperare poate să ceară de la executor toate aceste informaţii şi executorului nu ţi este interzis să le divulge către firma de recuperare (creditor).


Nu se aplica articolul?

(4) Executorul judecătoresc este obligat să asigure secretul informaţiilor primite, dacă legea nu prevede altfel. Aceste informaţii nu pot fi utilizate decât în scopul pentru care au fost cerute, fiind interzisă cu desăvârşire, sub sancţiunile prevăzute de lege, divulgarea lor către terţe persoane sau utilizarea lor pentru crearea unei baze de date personale.

Detalii: [ link extern ]

Imi pare rau dar raspunsul nu adreseaza intrebarea. Intrebarea era daca firma de recuperare ce a mandatat executorul judecatoresc, are acces la aceste informatii
Buna ziua, sunt de ceva timp executat silit prin executor judecatoresc. Intrebarea mea este ce pot afla firmele de recuperare de la executor? pot afla ce salariu am? pot afla daca sumele executate provin din poprire pe salar sau din diverse sume din conturi bancare, daca mai am si alte popriri de la alti executori etc. ?
Răspuns la discuția Pot fi executat silit?
Nu am cerut prescrierea in instanta deci la momentul semnarii cu Kruk nu era prescrisa desii trecusera mai mult de 3 ani de la data platii ultimei rate. Se mai poate face ceva?
Răspuns la discuția Pot fi executat silit?
Au trecut mai mult de 3 ani de la plata ultimei rate, insa intre timp am semnat esalonarea cu Kruk si am inceput sa platesc. Se mai poate face ceva in vederea prescrierii?
Răspuns la discuția Pot fi executat silit?
Nu, doar pe unul din credite (creditul ce nu a fost executat silit)
Buna ziua,

Am 3 credite datand din anul 2008, ultima rata platita a fost aproximativ in 2010, ca urmare am fost executat silit pe unul din credite iar pentru cel de-al 2-lea credit am semnat un contract de esalonare cu Kruk in 2014. Intrebarea este: cele 2 credite ce nu au fost executate silit pot fi prescrise? Am facut o tampenie ca am semnat contractul de esalonare cu Kruk? Prescrierea se face dupa 3 ani de la data ultimei plati a ratei daca creditul nu a fost pus sub executare silita?
Buna ziua!

Am si eu o mare nalamurire cu privire la un caz in care a fost folosit un pistol cu bile de cauciuc in legitima aparare ([ link extern ] )

Cum este posibil ca in cazul in care politia recunoaste faptul ca cel agresat, a folosit arma in scop de legitima aparare este pus sub acuzare pentru "nerespectarea regimului armelor" ? Adica daca nu ai dreptul de a folosi arma atunci cand esti atacat, cand si unde o poti folosi ?