da deci ele au renuntat.si am ramas doar eu cu mama acum vroiam sa facem contract de vanzare cumparare.dar cum sa il fac cu clauza de intretinre sau fara?sa nu poata fi atatcat never
tatal+mama proprietari tata a murit.suntem 3 frati.acum facem succesiunea si in fata la notar surorile mele au semnat ca nu le trebuie nimic.acum intrebare e vreau sa imi faca mama mie contract de vanzare cumparare.cum ma sfatuiti sa il fac sa nu poate fii atacat niciodata.sa raman singurul proprietar
buna ziua.tatal meu a decedat si a ramas mama.nu avem sucesiunea facuta sunt eu si inca 2 surori.o sora si mama vor sa iti cedeze mie ..iar cealalta nu.ce este de facut?
in vara anului 2009 un tamipt beat a intrrat in mine si m-a aruncat pe contrasens.in fine ne-am judecat 1 an jumate.si am primit la curtea de apel pt mine si mama mea despagubire de 2 miliarde de la euroins.am decizie definitiva si irevocabila.numai ca cei de la euoins cica dosarul meu este in regul;a trebuie sa l semneze eram programat pe 28 si tot nu am primit banii ce ma sfatuiti sa fac