avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme despagubirea euroins
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme despagubirea euroins

in vara anului 2009 un tamipt beat a intrrat in mine si m-a aruncat pe contrasens.in fine ne-am judecat 1 an jumate.si am primit la curtea de apel pt mine si mama mea despagubire de 2 miliarde de la euroins.am decizie definitiva si irevocabila.numai ca cei de la euoins cica dosarul meu este in regul;a trebuie sa l semneze eram programat pe 28 si tot nu am primit banii ce ma sfatuiti sa fac
Cel mai recent răspuns: jujabila , utilizator 23:23, 30 Aprilie 2011
Luati legatura cu un executor judecatoresc, si acesta va efectua toate procedurile de recuperare.
Mergeti la un executor judecatoresc cu hotararea definitiva a instantei si acesta va sti ce trebuie sa faca pt a duce la indeplinire hotararea instantei.
jujabila a scris:

in vara anului 2009 un tamipt beat a intrrat in mine

INTERVENTIE MODERATOR

@jujabila
Va rog sa folositi un limbaj civilizat.
Va multumesc
scuze pt limbaj.chiar assa am sa fac dar ma gandeam ca opresc comision 10%si eu am suma mare
Onorariul executorului este recuperabil.Nu confundati cu recuperatorul!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
nucu$, utilizator

Alte discuții în legătură

Tarif/ora executor judecatoresc B-94 B-94 Buna seara.Va rog frumos,sa-mi spuneti si mie,c-am l-a cat ajunge tariful per ora l-a un executor judecatoresc.Va multumesc anticipat pentru raspuns! (vezi toată discuția)
Recuperare pensie de intretinere Adriana31 Adriana31 Buna ziua.Nu am mai primit pensie de intretinere pt copil minor de aproximativ 3 ani.Am urmat toate demersurile,fara nici un rezultat.Tatal obligat la pensie ... (vezi toată discuția)
Executare silita titiC titiC buna ziua. As dori sa stiu si eu daca printr-o citatie din care sunt instiintat de catre un executor judecatoresc sunt obligat sa achit sulta in urma unui ... (vezi toată discuția)